Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Kategori :
Haberin Tarihi :   13 Şubat 2024 - 10:39

Şanlıurfa Dayanışma Derneği​​​​​ vakıf oldu

Büyüt
Küçült
Şanlıurfa Dayanışma Derneği​​​​​ vakıf
’Şanlıurfa Dayanışma ve Eğitim Vakfı’nı kuruldu. İstanbul'da 1984 yılından bu yana bulunan Şanlıurfa Dayanışma Derneği çatısı altında yürütülen faaliyetler, bundan böyle Şanlıurfa Dayanışma ve Eğitim Vakfı'nda sürdürülecek.

 

Kamuoyuna…

 

Şanlıurfa Dayanışma Derneği 1986’da Şanlıurfa’yı tanıtmak ve kültürel değerlerini yaşatmak için kuruldu.

İstanbul’da faaliyetlerini sürdüren dernek, Urfa’ya gönülden bağlananların sesi olmayı sürdürdü. İstanbul’da yaşayan hemşehrilerin takdir ve sevgisini kazandı.

Ayrıca bugüne kadar birçok kültürel ve sosyal etkinlik düzenledi.

Amaçlarımızın uzun vadede hedefine kolay varması, geniş katılımlı faaliyetler yanında daha kurumsal bir kimlik kazanmak gayesiyle ŞUDEV kuruldu. Böylece derneğimizin vakfımızla entegrasyonu sağlandı. 04.02.2024 tarihinde yapılan kongrede ise bütün faaliyetlerin verimli olması ve yüksek etkiyle planlanıp başarılabilmesi için derneğimizin feshine karar verildi. Bundan sonraki süreçte tüm hizmetlerimizin Şanlıurfa Dayanışma Ve Eğitim Vakfı (ŞUDEV) üzerinden yapılacağını kamuoyunu duyurmak isteriz.

 

Bugüne kadar derneğimizde hizmette bulunan tüm Yönetim Kurulu üyelerimiz başta olmak üzere asil ve fahri üyelerimize  ve bütün hemşehrilerimize teşekkürlerimizi sunarız.

ŞUDEV çatısı altında güzel günler ve başarılı hizmetlerde buluşmak dileğiyle.

 

Şanlıurfa Dayanışma Derneği                                                                    Şanlıurfa Dayanışma Ve Eğitim Vakfı

Başkanı                                                                                                                Başkanı

Mehmet ÇAVUŞ                                                                                               Av.Şevket KÜÇÜK

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Son Yorumlar
Jocelyne peiffer
PLEASE HELP street cats
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı | https://www.dobradobrahaber.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024