Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Kategori :
Haberin Tarihi :   20 Aralık 2020 - 13:47

Bakan Soylu'ya açık mektup...

Büyüt
Küçült
Bakan Soyluya açık
Sayın Bakanım; Bulunduğunuz aziz makamın hakkını demokrat bir gelenekten gelen Milli duruşunuzla hakkıyla vererek Milletinize derin bir “Oh… Ohh..” dedirterek Türk Milletinin kalbinde taht kurduğunuz aşikardır.

 

Sayın Bakanım;

Uygulamalarda gözden kaçan veya yasa yapıcıların ya sehven veya gözden kaçan,konuların  geniş kapsamlı oluşu bahane edilerek,bazı aksaklıkların gözden geçirilmesi varsa kasıtlı davrananların cezalandırılmasını şerefli bir Türk vatandaşı olarak,Ülkemin ve Müslüman Ümmeti’nin ümidi olan Türkiye Cumhuriyeti Devletinin asil evladından şu talepte bulunmak istiyorum.

Sayın Bakanım,yerel yönetimlerde bu ülke için canını  düğüne gider gibi, bayramlarda çocuk coşkusu ile veren Aziz Şehitlerimiz ve gazilerimize ikinci sınıf vatandaş muamelesi yapılıyor.

Bir Gaziler Dernek Başkanı, bir buçuk yıl gibi bir zamanda,bulunduğu il’in ne ilçe ne de Büyükşehir  Belediye Başkanı’na ulaşamıyor.

Yerel yönetim yöneticlerine ancak araya aracı koyarak aylar sonra ulaşıp sıkıntılarını arz ediyor. Ben fakir bir köşe yazarı olarak yaptığım eleştiriler sonucunda Belediye Başkanları “bizim haberimiz yok” diyerek maiyetlerinde çalışanlara atıyor bu olumsuz durumu.

Özel Kalem Müdürleri ise,bu Aziz Vatan için canını seve seve veren Şehit ve Gazi yakınlarının talebine hakarete varan azarlamalarla cevap veriyor. Sonunda görüşebiliyor ve taleplerini iletebiliyorlar dernek yetkilileri ve sonucunu merakla bekliyorlar.

 Bir olumsuz durum da Samsun’da yaşandı.

Samsun Büyükşehir Belediyesi  bir şehit annesinin asri mezarlıkta gömülmesi için 30 Bin Tl talep ediyor.Araya,basın giriyor,hatırlı kişiler  Belediye Encümeni üyeleriyle görüşerek % 25 indirim sağlıyorlar.

Bir şehit annesini defnetmek için 30 Bin Lira mı talep edecek yetkililer?

Bu toprağın kimlerin kanıyla sulandığını,kendi tarihinden bi haber  yöneticilerin bu uygulamalaraına kim son verecek.

Sayın Başkanlar, sahaya inip kendi personellerinin şehit ve gazi yakınlarına yaptıkları uygulamaları yerinde ne zaman görecekler?

Zat-ı Alinizin tüm illere 27/06/2020’de gönderdiği  şehit ve gazi yakınları ile ilgili genelgenin uygulanıp uygulanmadığını kim yerinde denetleyecek?

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Son Yorumlar
Jocelyne peiffer
PLEASE HELP street cats
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı | https://www.dobradobrahaber.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024