Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Kategori :
Haberin Tarihi :   24 Nisan 2023 - 04:24

Polat "Şehrimize Hizmet için Vekillik rozetine veya başka bir rozete ihtiyacımız yok bizim"

Büyüt
Küçült
Polat Şehrimize Hizmet için Vekillik rozetine veya başka bir rozete ihtiyacımız yok
AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) Y.Üyesi Vildan Polat "Sadece seçimden seçime sahaya çıkan veya Vekil adaylığı veya bir siyasi kariyer vaadi olmadığı zaman sahadan çekilen Siyasetçilerden Olmadık, Olmayacağızda."

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) Y.Üyesi Vildan Polat  sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada;

"Gelen yüzlerce o güzel telefonlara cevaben, Tüm Dostlar ve Hemşerilerimiz şunu bilsin ki; Biz bugüne kadar olduğu gibi yıllardır ortada hiçbir Seçim yokken bile de Şanlıurfa’ya ve Şanlıurfa’lılara hizmet için hep sahadaydık. Sadece seçimden seçime sahaya çıkan veya Vekil adaylığı veya bir siyasi kariyer vaadi olmadığı zaman sahadan çekilen Siyasetçilerden Olmadık, Olmayacağızda.! Rahatsız olanlar rahatsız olmaya devam etsin, Çünkü ben Şanlıurfa’lılara hizmet için hep burda olacağım. Şehrimize Hizmet için Vekillik rozetine veya başka bir rozete ihtiyacımız yok bizim. İşte Bizi diğerlerinden ayıran fark, Koltuk Sevdası olmadan ve Bir Karşılık beklemeden, Genlerimizden gelen bu Memleket Sevdasıdır. Unutulmamalıdır ki, Biz Gerçek Urfalılar için Şanlıurfa sevdası partiler ve siyaset üstü bir sevdadır. Son olarak şunuda belirtmek isterim ki, Partimizin Tüm Vekil adaylarının her biri bizler için birbirinden kıymetli, değerli ve donanımlı kişiler ve Ak Parti Gönüldaşlarımızdır." dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Son Yorumlar
Jocelyne peiffer
PLEASE HELP street cats
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı | https://www.dobradobrahaber.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024