Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Kategori :
Haberin Tarihi :   21 Aralık 2020 - 17:21

Yanılmaz Bey'e Teşekkür!

Büyüt
Küçült
Yanılmaz Beye
AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI MÜCAHİT YANILMAZ BEYEFENDİYE TEŞEKKÜR Değerli büyüğümüz,mümtaz insan Mücahit Yanılmaz beyefendi.

Gıyabi tanıştığımız,bir telefon konuşmasına gösterdiğiniz hassasiyet centilmenlik ve cevap ilginize teşekkürlerimi  sunarım.

Teşekkürümün esas amacı, genç nesil siyasetçilere ve siyaseti bir amaç için değil araç olarak kullanan aziz kardeşlerime hem teşvik,hem örnek hem de ders amaçlıdır.

Sayın Yanılmaz,bir insan olarak siyasette geleceğiniz en yüksek mevkilere gelmiş birisiniz.

EGO Genel Müdürlüğü,Elazığ Belediye Başkanlığı,AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı gibi görevlerde bulunup dünyanın Covid-19 gibi salgınla evlere taşındığı dönemde Şanlıurfa Siverek ilçemizin sorunlarını pratik bir zeka ile Sayın Milletvekilim Kasım Gülpınar beyefendi ile çözmeniz elbette  “Sezar’ın hakkını Sezar’a vermek” lazım.Teşekkürler,teşekkürler.

Dahası,Samsun ilimizde Büyükşehir Belediyesinin şehit yakınından para aldığını telefon görüşmemizde kendilerine izah ettiğim Sayın Yanılmaz’ın ses tonu yükseldi “Aziz bey bana belgeleri atın ilgileneceğim” demesi beni duygulandırdı.Daha sonra şöyle dedim “Bu kademelere gelmiş bir zat,ne kadar zamanı olur” dedim ve şunu düşündüm “Allah Allah yarab bu şehit annesinin bir ağlamasından mı haberdar”

Mücahit Yanılmaz bey “Aziz bey size mutlaka bilgi vereceğim” diyerek kapattı.

Benden yardım talebinde bulunan şehit yakınına ve gazeteci arkadaşı arayarak “Sayın Mücahit Yanılmaz konu ile ilgilenecek “dedim.Bin dua birden geldi.

16.12.2020 günü saat 11.30’da mümtaz insan arayıp “Aziz bey,Samsunda’ki şehit yakınlarının parası ödendi bilginiz olsun” dedi.Teşekkür ettim.

Şimdi,siyasette gelinebilecek en üst seviyelere gelen Sayın Mücahit Yanılmaz beyefendi bir dava adamımı,bir millet adamımı,bir memleket sevdalısımı nedir?

Cumhurbaşkanı’nın dediği gibi AK Parti bir dava partisdir.

Sayın Mücahit Yanılmaz’ın hangi kategoriye konulur okuyucularımın takdirine bırakıyorum.

Aslolan siyasetin vizyonu ile misyonunun buluştuğu adrestir.

Sayın Mücahit Yanılmaz’ın bu örnek davranışı siyasetçilerin kendilerine yaptıkları veya aldıkları sorumluluğun ne kadar ulvi olduğunu gözden geçirmelerini tavsiye ederim.

Sayın mümtaz insan Mümtaz Yanılmaz beyin teşekkürlerimizi, saygılarımızı kabul buyurmalarını arz ederim.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu yorum : 3 yıl önce yazıldı.
Yorum Sahibi : Ekrem Çavga
 
Harikasın aziz emektar niyet hayırsa akıbet hayirdir
DİĞER HABERLER
Son Yorumlar
Jocelyne peiffer
PLEASE HELP street cats
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı | https://www.dobradobrahaber.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024