Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Kategori : EKONOMİ
Haberin Tarihi :   16 Mayıs 2021 - 16:52

Demir “Zor günler yaşıyoruz”

Büyüt
Küçült
Demir “Zor günler
Sultanbey Konukevi İşletmecisi Muhittin Demir "Konukevlerinin'de dikkate alınması gerek”

 

“Şanlıurfa Turizmi’nin en büyük kazanç kaynağı olan Sıra Gecelerinin icra edildiği Konukevleri şimdilerde büyük bir karamsarlık yaşanıyor. Bu sektörü ayakta tutmakla görevli olan yöneticilerimizi bu sektöre destek olmaya davet ediyorum” diye konuşan Muhittin Demir “Alınan kararlara saygılıyız ama binlerce ailenin geçim kaynağı olan Konukevlerininde dikkate alınması gerek” diye konuştu.

“Mart/2020’den bu yana alındı denilen tedbirlerin hiç birinden yararlanadık" diye knuşan Demir "Pandemi kuralları kapsamında kapatılan Konukevleri kiralarını,elektrik,su,internet bedellerini ödeyemez durumdalar. Konukevlerinde günü birlik çalışan Sıra Gecesi ekipleri, kebapçı ustaları,bulaşıkçı,garson,komi’ler işsiz kaldı. Dolayılı olarak 25 aileye geçim kaynağı olan işletmemiz Pandemi başlangıcından bu yana gelir kaybına uğradı ve bu kayıp telafi edilemedi” dedi.

Pandemi döneminde Mart 2020’den bu yana Konukevleri olarak adeta yok sayıldık diye konuşan Demir “Şanlıurfa’nın önemli geçim kaynaklarından olan ve binlerce kişinin istihdam edildiği Konukevlerinde günü birlik olarak çalışan insanlar işsiz kaldı” diyerek “Yöneticilerimiz, pandemi döneminde bu sektörü adeta yok saydılar” dedi.

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Son Yorumlar
Jocelyne peiffer
PLEASE HELP street cats
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı | https://www.dobradobrahaber.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024