Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Kategori : EKONOMİ
Haberin Tarihi :   03 Şubat 2024 - 11:45

Vali Şıldak, “Üretim Şanlıurfa’ya Çok Yakışıyor”

Büyüt
Küçült
Vali Şıldak, “Üretim Şanlıurfa’ya Çok
Vali Hasan Şıldak, OSB Yönetim Kurulu toplantısının ardından fabrika alanlarında incelemelerde bulundu. Farklı sektördeki üretim tesislerini gezen Vali Şıldak, “Üretim Şanlıurfa’ya çok yakışıyor” dedi.

Üretim ve istihdama yönelik çalışmaları yakından takip eden Vali Şıldak, Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Toplantısı’na başkanlık etti. Ekonomi ve sanayileşme alanındaki son gelişmeleri değerlendiren Vali Şıldak, toplantının ardından fabrika alanlarında incelemelerde bulunarak işçilerle bir araya geldi.

Farklı sektörde üretim yapan firma tesislerini inceleyen Vali Şıldak, “GAP’ın Başkenti konumundaki Şanlıurfa’mızdaki gelişmenin ilk adımı şüphesiz ki ekonomi alanındaki büyümeden geçer. Bizler de Şanlıurfa’mızda üretim ve istihdam sağlayacak iş insanlarını her platformda bölgeye davet ediyor ve ilimizin neden yatırım için cazibe merkezi olması gerektiğini aktarıyoruz. Her geçen gün ilimizde yeni firmaların iş olanağı sağlaması bu yönde atılan adımların birer meyvesini oluşturuyor. Her defasında fabrikalarımızı incelemeye ve bu alandaki gelişmeleri birebir takip etmeye özen gösteriyoruz” dedi.

Temaslarında fabrika çalışanları ile de bir araya gelip işçilerle bol bol sohbet eden Vali Şıldak, çalışanlara kolay gelsin dileklerinde bulundu.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Son Yorumlar
Jocelyne peiffer
PLEASE HELP street cats
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı | https://www.dobradobrahaber.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024