Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Kategori : EKONOMİ
Haberin Tarihi :   09 Ağustos 2023 - 03:11

ŞUTSO ÜYELERİNE 8 MİLYON TL HİBE VERİLECEK

Büyüt
Küçült
ŞUTSO ÜYELERİNE 8 MİLYON TL HİBE
Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) ile Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) arasında “Depremden Etkilenen Küçük İşletmelerin Desteklenmesi Hibe Programı” protokolü imzalandı. Protokol kapsamında, ŞUTSO üyelerine toplam 8 milyon TL hibe desteği sunulacak.

Depremden Etkilenen Küçük İşletmelerin Desteklenmesi Hibe Programına başvurular 31 Ağustos 2023 tarihine kadar devam edecek.

Hibe desteği ile ilgili bir açıklamada bulunan Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yetim, “6 Şubat depreminin ilk gününden bu güne üyelerimizin yanında oldu olmaya da devam ediyoruz. Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) ile kurduğumuz temaslar neticesinde depremden etkilenen küçük işletmelerin desteklenmesi için bir çalışma planladık. Bu planlamayla ilimize yaklaşık 8 milyon TL bütçe ayırıldı. UNDP Proje Sorumlusu Ercan Küskün, Odamızda Depremden Etkilenen Küçük İşletmelerin Desteklenmesi Hibe Programı ile ilgili tüm detayları başvuruda bulunacak üyelerimizle paylaşacak.

ŞUTSO üyelerinin başvuruları bağımsız denetmenler tarafından değerlendirecek ve kriterleri uygun olan işletmeler bu hibe programından yararlanacak. Küçük işletmelerin desteklendiği programa 1-10 arası personel çalıştıran tüm işletmeler başvurabilirler.” diye konuştu.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Son Yorumlar
Jocelyne peiffer
PLEASE HELP street cats
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı | https://www.dobradobrahaber.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024