Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Kategori :
Haberin Tarihi :   20 Ocak 2013 - 18:51

Ağır veda

Büyüt
Küçült
Ağır

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI FOTO-GALERİ

Yazar Metin Kaçan Fatih Caminden son yolculuğuna uğurlandı. Kaçanın cenaze namazına çok sayıda tiyatro oyuncusu katıldı. Cenazeye Kaçanın Ağır Roman adlı kitabının film uyarlamasında oynayan Müjde Ar da çelenk gönderdi. Kaçanın cenazesi ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Edirnekapıdaki Necatibey Mezarlığında toprağa verildi.

ABLASI KAÇANIN TABUTUNA SARILARAK AĞLADI

Evine gitmek için bindiği taksiden inip, Boğaziçi Köprüsünden atlayarak intihar eden Kaçanın cenazesi 12 gün sonra Beylikdüzü Sahilinde bulunmuştu. Metin Kaçan bugün son yolculuğuna uğurlandı. Fatih Camiindeki cenazeye Metin Kaçanın ağabeyi Hasan Kaçan ile ablası Yasemin Oyuk, Kaçan ailesinin yakınları ile Raci Şaşmaz, Bahadır Özdener, Orhan Alkaya, Peker Açıkalın, Kadir Çöpdemir, Levent Kazak ile çok sayıda tiyatro oyuncusu katıldı. Taziyeleri Kaçanın ağabeyi Fatih Kaçan kabul etti. Kaçanın ablası Yasemin Oyuk kardeşinin tabutuna sarılarak ağladı. Oyukun fenalaşması üzerine yakınları Oyuku cenazeden uzaklaştırmak istedi ama Kaçanın kız kardeşi Oyuk Beni bırakın. Lütfen bırakın. Ben buradayım diyerek kardeşinin tabutunun yanında kaldı.

HASAN KAÇAN: BULUNMUŞ OLMASI TESELLİMİZ

Kaçanın ağabeyi Hasan Kaçan, Annemler teyzemler çok yaşlı oldukları için buraya gelemediler. Kardeşlerimizle beraber geldik. Yani bulunmuş olması tesellimiz. Allah rahmet eylesin. Üzgünüz dedi. Cenaze namazına katılan tiyatro oyuncusu Orhan Alkaya, Metin kendi kararını çekilme yönünde verdi. Bizim için acı verici bir durum. Özellikle edebiyatçılar ve edebiyat severler için acı bir durum. Metin Kaçan benzersiz bir yazardı.Onun gibi yazarlar, çok nadiren çıkarlar ve kendi kendileriyle anılırlar. Taklit bile edilemezler o derece özeldirler dedi. Tiyatro oyuncusu Peker Açıkalın ise, Benim sevindiğim tek nokta var.O da naaşının bulunmuş olması. O kendini boşluğa attı sevenlerini de boşluğa attı. Benim en büyük korkum naaşının bulunamamış olmasıydı. Bulundu. Cenaze namazı kılınıyor. Hakkın rahmetine kavuştu. Allah gerçekten sevenlerine ve onu tanıyanlara sabır versin diye konuştu.

KARDEŞİNE SON KEZ BAKTI

Cenaze namazı sırasında ağabeyi Hasan Kaçan, kardeşi Metin Kaçanın cenazesine yaşlı gözlerle son kez baktı.Kaçanın cenazesi Fatih Caminde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından, Edirnekapıdaki Necatibey Mezarlığında toprağa verildi.

 


 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Son Yorumlar
Jocelyne peiffer
PLEASE HELP street cats
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı | https://www.dobradobrahaber.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024