Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Kategori : POLİTİKA
Haberin Tarihi :   04 Şubat 2023 - 14:38

Başkan Tüysüz "zihinsel bulanıklığa Deva olmak üzere çalışıyoruz.”

Büyüt
Küçült
Başkan Tüysüz zihinsel bulanıklığa Deva olmak üzere
Deva Partisi Ş.Urfa İl Başkanı Av.Ahmet Tüysüz’den 15 Temmuz Demokrasi Köprülü Kavşağının adının değiştirilmesine dair ilginç bir öneri geldi.

Deva Partisi Ş.Urfa İl Başkanı Av.Ahmet Tüysüz’den 15 Temmuz Demokrasi Köprülü Kavşağının adının değiştirilmesine dair ilginç bir öneri geldi. İl Başkanı Tüysüz köprü üzerinde yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Görüyoruz ki buranın adının değiştirilmesine ilişkin bir kafa karışıklığı var. Bir taraftan 15 Temmuzda hayatını bu vatan için ortaya koyan şehitlerimiz diğer tarafta özellikle ekonomi alanında bu ülkeye yaptığı hizmetlerle; değil bir köprüye bir şehre adının verilmesini fazlasıyla hak eden Sayın Nebati var. Dün akşam eski adı sökülmüş Nebati ismi verilmiş ancak hem gelen tepkiler hem içlerine şehitleri silip bu ismi yazmak sinmemiş olacak ki tekrar bu isim de sökülmüş. Bu işin orta yolunu bulmak ve kimseyi rencide etmeden biz bir öneride bulunuyoruz. Buranın adı “Gözlerdeki Işıltı Köprülü Kavşağı” olsun. Hem kimi çağrıştırdığı da herkesçe bilinmiş olur. Bu kafa karışıklığı ile değil ülke yönetmek bir kavşağa isim vermek dahi artık mümkün görünmemektedir. Biz tüm bu kafa karışıklığına ve zihinsel bulanıklığa Deva olmak üzere çalışıyoruz.” dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Son Yorumlar
Jocelyne peiffer
PLEASE HELP street cats
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı | https://www.dobradobrahaber.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024