Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Kategori :
Haberin Tarihi :   20 Ocak 2013 - 14:23

İran'dan 'İmralı' desteği

Büyüt
Küçült
İrandan İmralı

"İran ve Türkiye ilişkilileri, daima karşılıklı saygı ve iyi komşuluk esasına göre kurulmuştur" diyen İran Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Ramin Mihmanperest, "Bu bakış açısından dolayı İran, Türkiye'nin toprak bütünlüğü, istikrar ve güvenliğini kendi istikrar ve güvenliği olarak görmektedir" şeklinde konuştu.

İran Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Mihmanperest, 3 PKK'lı kadının Fransa'nın başkenti Paris'te infaz edilmesi konusuna da değindi.

Bazı yayın organlarında İran'ı suçlayıcı ifadeler yer aldığını belirten Mihmanperest, "Siyonistlere yakın basın yayın organlarının Türkiye halkını yıllardır İran'a karşı kötümser yapmaya çalıştığını" iddia etti.

İran'a suçlamaları "şeytani bir eylem" olarak nitelendiren İran Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Ramin Mihmanperest, İran ve Türkiye arasındaki güçlü bağlardan dolayı bu çabaların boşa çıkacağını da savundu.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Son Yorumlar
Jocelyne peiffer
PLEASE HELP street cats
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı | https://www.dobradobrahaber.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024