Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Kategori : POLİTİKA
Haberin Tarihi :   12 Nisan 2022 - 17:42

BAHÇIVAN "UNUTMAYIN Kİ TARİH HAYAL EDENLERİ DEĞİL GERÇEKLEŞTİRİLENLERİ YAZAR."

Büyüt
Küçült
BAHÇIVAN UNUTMAYIN Kİ TARİH HAYAL EDENLERİ DEĞİL GERÇEKLEŞTİRİLENLERİ
Eski Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Bahçıvan "9 Nisan günü 1000 metre karelik bir park açılışına 2 milletvekilimizde katılmış, 10 yıldır vekil oldukları halde ne Urfamızın bir sorununu çözmüş nede çiftçi ailelerinden geldikleri halde çiftçimizin derdine melhem bile olamamışlar"

Eski Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Bahçıvan;

"9 Nisan günü 1000 metre karelik bir park açılışına 2 milletvekilimizde katılmış, 10 yıldır vekil oldukları halde ne Urfamızın bir sorununu çözmüş nede çiftçi ailelerinden geldikleri halde çiftçimizin derdine Melhem bile olamamışlar Urfada şehir içindede başarısızlıklarından dolayı şehir içinde gezemeyen halkın arasına bile katılamayan bu kardeşlerimizden biri konuşacak PROJESİ OLMADIĞI İçin benim projelerim üzerinden prim yapmak istemiş. Şaşırıyorum doğrusu.

Bu kadar Doğru yol partisi binasına gidip Karakoyunun önceki durumundan , pis kokusundan leşlerin oralara atılıp hastalık saçtığından , tifo, dizanteri, şark çıbanı gibi hastalıkların Merkezi olduğunu bilmiyormuydu, yoksa Urfada yaşamıyormuydu?

Varsa eserleri anlatsınlar yoksa ki zaten yok benim ismim üzerinden prim yapmaya çalışmasınlar. On yıllık milletvekilliği döneminde bir şeyler yapmak için,SAYIN Eski Bakanımız Başbakan vekilimiz Urfada onlarca eseri olan büyüğümüz olan Saygıdeğer NECMETTİN CEVHERİ BEYEFENDİYİ DİNLESEYDİ Belki Urfada bir eseri olurdu.

Benim kimseyle sürtüşmeye niyetim yok sayın Vekilim.Siz urfa için proje üretmeye bakın. PROJEDEN ANLAMADIĞINIZI BİLİYORUM BARİ Benimle uğraşmayın. Eğer yaptığım , Su Projesini, Alt yapıyı, PARKLARI, YENİ MEZARLIĞI VE KARAKOYUNU ESKİ Haline getirirseniz,

işte o zaman Urfa yaşanmaz olur. PROJE ÜRETİN LÜTFEN! URFALI ARTIK PROJESİZLERİ NE MİLLETVEKİLİ , NEDE BELEDİYE BAŞKANI YAPMASIN. Sizi 1000 metre karede yapılan bir tuvalet ve çay bahçesi ile aldatmasınsınlar.

Bİz PROJE GÖRMEK İSTİYORUZ Urfamızda. Bunlar ne yazıkki AK PARTİYE 10 yıldır en büyük zararı verdiler. Şehrin Caddelerinde Halkın arasına çıkamıyorlar. Cumhur Başkanımızın mirasıyla seçildiniz bari AK Partiye Zarar vermeyin.

Halkın arasına çıkında görelim sizleri. Karakoyun parkını gezinde leşlerin atıldığı hastalık saçan ne hale gelmiş. 1000 metre karede yapılan bir tuvalet ve kafeteryayla kıyaslayın. Dahası gidin kamberiyenin gönül dostu insanlarına sorun karakoyunu.

Sayın Demirel ve Kenan Evrenin Söz verip yapamadığı o Karakoyunu ben yaptım. HAYIRLI RAMAZANLAR DİLERİM.. AHMET BAHÇİVAN ESKİ ŞANLIURFA BELEDİYE BAŞKANI ELEKTRONİK YÜKSEK MÜHENDİSİ



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Son Yorumlar
Jocelyne peiffer
PLEASE HELP street cats
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı | https://www.dobradobrahaber.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024