Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Kategori : POLİTİKA
Haberin Tarihi :   13 Şubat 2024 - 10:59

Yazmacı TOKİ Deprem konutundan feragat ettiğini açıkladı.

Büyüt
Küçült
Yazmacı TOKİ Deprem konutundan feragat ettiğini
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Cevahir Asuman Yazmacı "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, hükümetimizin ve partimizin depremin ardından gösterdikleri yoğun çabalara; birilerinin haksız ithamları yüzünden halel gelmemesi adına HAK SAHİPLİĞİMDEN feragat ettim."

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Cevahir Asuman Yazmacı ;

Doğduğum, büyüdüğüm, annemden kalan ve ablamın da hakkı bulunan evimizin 6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinde ağır hasar alıp yıkım kararı çıkmasının ardından hak kaybı yaşanmaması, bir konut çıktığında da ihtiyaç sahibi bir aileyle paylaşılması düşüncesiyle yaptığım bir başvuru hususunda, bir anda tek bir merkezden düğmeye basılmış gibi organize bir şekilde itibar suikastı yapılmaya çalışıldı.

Benim ihtiyaç sahiplerine, özellikle 6 Şubat depreminde neler yaptığıma en çok depremzede kardeşlerim şahittir. Ancak, bunları birilerine reklam yapmanın hiçbir zaman peşinde olmadım.

Araştırıp doğruyu öğrenmeden; bir yolsuzluk, hukuksuzluk, ahlaksızlık yakalamışlar gibi saldıranları, kamuoyuna açık, noter huzurundaki bir kurayı siyasi istismara dönüştürenleri muhatap alıp cevap vermeyi düşünmem bile. Sadece, bu dezenformasyon nedeniyle varsa gönlünde, zihninde küçük bile olsa “acaba” sorusunu oluşturduğum samimi vatandaşlarımız için bu konuyu açıklama gereği duyuyorum.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, hükümetimizin ve partimizin depremin ardından gösterdikleri yoğun çabalara; birilerinin haksız ithamları yüzünden halel gelmemesi adına HAK SAHİPLİĞİMDEN feragat ettim.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Son Yorumlar
Jocelyne peiffer
PLEASE HELP street cats
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı | https://www.dobradobrahaber.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024