Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Kategori : POLİTİKA
Haberin Tarihi :   08 Şubat 2024 - 09:07

Başkan Yalçınkaya "gözümüzün içine bakarak yalan söyleyenlere kırgınım"

Büyüt
Küçült
Başkan Yalçınkaya gözümüzün içine bakarak yalan söyleyenlere
Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya "Urfamızı, yöremizi, geleneklerimizi bilmeyen, liste başına, atanmış ve gözümüzün içine bakarak yalan söyleyenlere kırgınım.Şüphesiz gerçekler ilahi adaletle er yada geç tecelli edecektir."

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada;

Değerli hemşerilerim, canlarım, dostlarım, kardeşlerim...

Bu açıklamayı yapma gereği duydum. Hepinizin yakından takip ettiği adaylık sürecinde, maalesef çeşitli kirli senaryolar oynandı ve iftiralar atıldı.

Şunu bilmenizi isterim ki; ben devlet malını fakir fukaranın emanetini kimseye yedirmedim, yedirmem ve makam-mevki için kimseye kuruş vermem ya da verdirmem.

Adaylık sürecinde yaşanan her gelişme ne yazık ki Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a yansıtılmadan, bazı çıkar sahibi kişilerin kirli emellerine alet olmuştur.

Ben sayın cumhurbaşkanımızın geçmiş dönemde kendisi cezaevindeyken, milletin adını söylemeye çekindiği dönemde meclis kürsüsünde her daim yanında oldum. Ben yalnızca iyi değil kötü gün dostuyum. Ancak beyazı siyah gibi gösterenlere, haksızlıklara sessiz kalanlara kırgınım.

Urfamızı, yöremizi, geleneklerimizi bilmeyen, liste başına, atanmış ve gözümüzün içine bakarak yalan söyleyenlere kırgınım. Şüphesiz gerçekler ilahi adaletle er yada geç tecelli edecektir.

Görev süresince gece gündüz durmadan çalıştık. Şükürler olsun hemşerilerimizle hep beraber güzel işler ve projeler yaptık.

Cumhurbaşkanlığı seçiminde kapı kapı dolaştık %92 oy alarak, bize güvenen ve oy veren tüm hemşerilerimizle tarihe gururla, beyaz sayfa yazarak geçtik. Ancak bilinmelidir ki tarih, bazılarını hep siyah olarak yazacaktır.

Resmî kaynaklarca kamuyu zarara uğrattığı kesinleşmiş, üzerinde bir sürü şaibe olan birileri gibi olmadım olmayacağım. Ömrüm boyunca bildiğim doğruların peşinden gittim ve bu şekilde devam edeceğim. Yarınlar hepimizin olacaktır!

Bu vesileyle bütün Şanlıurfalı ve Akçakaleli hemşerilerime şükranlarımı ve saygılarımı sunuyorum.

"Mevla görelim neyler, neylerse güzel eyler"

Mehmet Yalçınkaya-Akçakale Belediye Başkanı



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Son Yorumlar
Jocelyne peiffer
PLEASE HELP street cats
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı | https://www.dobradobrahaber.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024