Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Kategori : POLİTİKA
Haberin Tarihi :   11 Haziran 2021 - 00:51

CHP KADIN KOLLARI GENEL BAŞKANI AYLİN NAZLIAKA ŞANLIURFA’DA

Büyüt
Küçült
CHP KADIN KOLLARI GENEL BAŞKANI AYLİN NAZLIAKA
26. Dönem CHP Ankara Milletvekili, CHP PM Üyesi ve Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, YaşamHak Otobüsü’yle bir dizi temaslarda bulunmak üzere 11 Haziran Cuma günü Şanlıurfa’ya geliyor.

Kadın Kolları Genel Başkanı seçildikten sonra kadınlara yönelik şiddete karşı yoğun bir mücadeleye giren Nazlıaka, CHP Genel Merkezinin otobüslerinden birini “YaşamHak Otobüsü” yaparak Türkiye’nin farklı illerinde şiddet görmüş kadınları, kadın derneklerini ve platformlarını ziyaret ederek görüş alış verişinde bulunuyor, devam eden davalara katılıyor, kadına yönelik şiddete karşı kurum ve kuruluşlarla iş birliği yapıyor.

Bu kapsamda Şanlıurfa’da bir dizi temaslarda bulunacak Genel Başkan Nazlıaka’ya CHP PM Üyesi Erbil Aydınlık’da eşlik edecek.

Programla ilgili paylaşılan bilgiye göre Aylin Nazlıaka’nın programı 11 Haziran Cuma Günü, saat 11:00’da CHP Şanlıurfa İl Başkanlığı önünde yapılacak basın açıklamasıyla başlayacak.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Son Yorumlar
Jocelyne peiffer
PLEASE HELP street cats
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı | https://www.dobradobrahaber.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024