Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Kategori : POLİTİKA
Haberin Tarihi :   04 Mart 2022 - 03:33

CHP’Lİ VEKİL, KARŞISINDAKİ BAKAN NEBATİ’YE ZAM İÇİN SESLENDİ!

Büyüt
Küçült
CHP’Lİ VEKİL, KARŞISINDAKİ BAKAN NEBATİ’YE ZAM İÇİN
CHP’li vekil Mahmut Tanal, Hazine ve Maliye Bakanlığı binasının karşısındaki Meclis çalışma ofisinden hemşerisi olan Bakan Nureddin Nebati’ye zamlar için seslendi. Tanal, “Sizin makamınıza ve gözlerinize baktığım zaman zamdan başka bir şey göremiyorum” dedi.

CHP İstanbul Milletvekili Av. Mahmut Tanal, Hazine ve Maliye Bakanlığı binasının karşısına denk gelen TBMM’deki çalışma ofisinden çektiği ve Twitter hesabından paylaştığı videoyla akaryakıta ve diğer ürünlere peş peşe gelen zamanlara tepki gösterdi.

TANAL BAKANLIĞI GÖSTERDİ: GÖZLERİNİZE BAKTIĞIM…

Eliyle Bakanlık binasını gösteren Tanal, “Gözlerime bakar mısınız? Ne görüyorsunuz?” söylemiyle Türkiye ekonomisinin çok iyi durumda olduğunu savunan hemşerisi Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’ye seslenerek, “Şanlıurfalı hemşerim Sayın Nureddin Nebati, şu an tam karşımdasınız. Sizin makamınıza ve gözlerinize baktığım zaman zamdan başka bir şey göremiyorum” dedi.

Nebati’nin sürekli zam haberleriyle gündeme geldiğinin altını çizen Tanal, “Göreve geldiğinizden bugüne kadar zam üstüne zam yaptınız. Vatandaşlarımız yaptığınız zamlar yüzünden araçlarının kontaklarını kapattı. Son gelen zamlarla birlikte benzin ve motorinin litre fiyatı 20 TL’ye dayandı” diye konuştu.

ZAM EYLEM PLANI

Kötü ekonomi yönetiminin faturasının, keyfi zamlarla vatandaşa kesildiğine işaret eden Tanal, şöyle devam etti: “Vatandaşımızın dayanacak gücü kalmadı. Zam eylem planınızı açıklayın ki, tüm vatandaşlarımız ona göre bir plan ve program yapsınlar ki mağduriyetleri en aza inmiş olsun. Bu şekilde plansız, programsız, kafanıza estikçe akşamdan zam yapıyorsunuz. Vatandaş zamla uyanıyor. Yazıktır, günahtır. Yapamıyorsanız koltuğu bırakın gidin!”



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Son Yorumlar
Jocelyne peiffer
PLEASE HELP street cats
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı | https://www.dobradobrahaber.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024