Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Kategori : POLİTİKA
Haberin Tarihi :   18 Mart 2022 - 05:51

Dikkat Karşınıza Her An Bir Yolsuzluk Çıkabilir!

Büyüt
Küçült
Dikkat Karşınıza Her An Bir Yolsuzluk
Deva Partisi İl Başkanlığı Şehitlik Mahallesindeki petrol istasyonuna ve at heykeline dikkatleri çekmek üzere giydikleri Deva Yelekleri ile alanda bir video çekimi gerçekleştirerek açıklama yaptı

Deva Partisi Ş.Urfa İl Başkanı Av.Ahmet Tüysüz, açıklamasına “Dikkat Karşınıza Her An Bir Yolsuzluk Çıkabilir!” diyerek başladı. Açıklamanın devamında;

Deva Partisi olarak Şehitlik Kavşağındayız. 100 metre aralıklarla karşımıza 2 tane yolsuzluk çıktı.1800 m2’lik alana yapılmak istenen petrol istasyonu tepkiler üzerine komisyona sevk edildiği söylendi. Tecrübemiz gösteriyor ki bir işte ayak diretmek istiyorsanız önce o işle ilgili bir komisyon kurmak sonra da onu komisyona havale etmek. Karaköprü petrol istasyonundaki patlama ve facia henüz hafızalarda iken buraya petrol istasyonu kurmak hem buranın trafik güvenliğini hem can güvenliğini tehlikeye düşürecek. Komisyona havale ederek bu işten kurtulamazsınız bu işin takipçisiyiz biz sizi komisyona falan değil önce Hak’a sonra halka havale ediyoruz.

Diğer bir yolsuzluk da şuan üzerinde bulunduğumuz boş alan bu boşluk 6 milyonluk bir heykele ev sahipliği yaptı. Bu para güvercin heykelinin yerine yapılan at heykeline harcanmış.Evet 6 milyon eski para ile 6 trilyon. Üstelik açlık intiharlarının olduğu bir zamanda bu israf kabul edilemez. Bu para ile değil at heykeli  sıfırdan bir at çiftliği ve hatta bir hipodrum bile kurmak mümkün ve hatta bu zemin altınla kaplanabilirdi. Heykel ihalesi de yine her ihalede olduğu gibi işi bilmeyen liyakatsiz bir yandaşa peşkeş çekilmiş çünkü yapılan heykel ne ata ne eşeğe ne katıra benzemediği için geri kaldırılmış. Seçim kanunlarını değil nerde neyi değiştirirseniz değiştirin bu millet sizi değiştirecek. Ve biz Deva Partisi olarak diyoruz ki “Bay Bay Happines” dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Son Yorumlar
Jocelyne peiffer
PLEASE HELP street cats
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı | https://www.dobradobrahaber.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024