Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Kategori : POLİTİKA
Haberin Tarihi :   13 Mart 2022 - 04:22

Fakıbaba "Belediye Başkanımız Sn.Beyazgul 'ün bu yanlışı düzelteceğine inanıyorum."

Büyüt
Küçült
Fakıbaba Belediye Başkanımız Sn.Beyazgul ün bu yanlışı düzelteceğine
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr.Ahmet Eşref Fakıbaba "Bilal bey; Konuyu yakinen takip ediyor ve size hak veriyorum. Yasalara uydurulmuş olsa bile vicdanları yaralayan bir plandır. Belediye Başkanımız Sn.Beyazgul'ün bu yanlışı düzelteceğine inanıyorum."

2014-2019 Eyyübiye Belediye meclis üyesi olan Bilal Tekatlı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi; “Belediyecilikte Türkiye'de kendini kanıtlamış Yerel yönetimler genel başkanı Sayın Mehmet Özhaseki ve Şanlıurfa’nın sorunlarıyla ilgilenen Sayın vekilimiz Ahmet Eşref Fakıbaba’yı  “MEŞHUR” petrol yerini yerinde incelemeye davet ediyorum. Şanlıurfa kamu vicdanı rahatsız.” paylaşımında bulundu.

Fakıbaba 2014-2019 Eyyübiye Belediye meclis üyesi olan Bilal Tekatlı’nın paylaşımına şu sözlerle cevap verdi; “Bilal Bey; Konuyu yakinen takip ediyor ve size hak veriyorum. Yasalara uydurulmuş olsa bile vicdanları yaralayan bir plandır. Belediye Başkanımız Sayın Zeynel Abidin Beyazgül'ün bu yanlışı düzelteceğine inanıyorum.” Dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Son Yorumlar
Jocelyne peiffer
PLEASE HELP street cats
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı | https://www.dobradobrahaber.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024