Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Kategori : POLİTİKA
Haberin Tarihi :   25 Temmuz 2022 - 02:48

Fakıbaba "Urfalı bana gel muhtar ol derse dahi şerefim üzerine yemin ederim hazırım"

Büyüt
Küçült
Fakıbaba Urfalı bana gel muhtar ol derse dahi şerefim üzerine yemin ederim
Aziz Emektar,eski Tarım Bakanı,AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr.Ahmet Eşref Fakıbaba ile toplantı öncesi basına kapalı bir görüşme yaptı.

Emektar basına kapalı tolantı sonrası yaptığı değerlendirmede;

"Sayın Bakanımızla yaptığım görüşmede, Şanlıurfa'da ve bölgedeki gelişmeleri, 2023 seçimlerine aylar kala Şanlıurfa İl Teşkilatının seçim hazırlıklarını, Şanlıurfa'nın öncelikli sorunları, Sağlık, Eğitim, İşsizlik, pamuk hasadının yaklaşması nedeniyle elektrik kesintilerine dikkat çektiğini konuşurken mevcut teşkilat durumunun gözden geçirilmesi gerektiğine dikkat çekti.

Sayın Bakan açıklamasında "Benim hiç bir şeyeihtiyacım yok çok şükür. Yalnız Şanlıurfalı hemşehrilerime hizmetten başka bir düşüncem ve talebim yoktur. Eğer Urfalı bana gel muhtar ol derse dahi şerefim üzerine yemin ederim hazırım" demesinin çok sevindirici bir gelişme olarak değerlendiren Emektar, Fakıbaba'nın "dört yıllık Milletvekilliği görevinde hayatımın en hüzünlü takım çalışması kuramadık. Keşke 20 yıllık siyasi tecrübemden faydalanan bir takım kurabilseydik, keşke yeni Fakıbaba'ları Şanlıurfa'ya kazandırabilseydik" diye devam eden konuşmasından çok duygulandığını belirten Emektar bu gelişmeler AK Parti Genel Merkezi, İl Yönetimi, Yerel Yönetim tarafından değerlendirilip gözden geçirilmelidir temennisinde bulundu.

Fakıbaba, "hizmet için hangi kademede görev veriirse hazırım" mesajı verdi.

Emektar açıklamasında " Her şey Şanlıurfa için gelecek süreçte çok iyi olacak ümit varım. İnanıyorum, AK Parti'de bir takım ruhu oluşturulur 2023 seçimlerinin başta İslam alemine, Türkiye'ye ve Şanlıurfa'ya hayırlı hizmetlere vesile olur. Şİmdiden hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Unutulmayacak belkide göz ardı edilmeyecek bir şey var. Fakıbaba'dan aldığım sinerji "Şanlıurfa'ya hizmette ben ve beni sevenler hazırız, mevki ve makam değil Urfa'ya hizmete hazırız"



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Son Yorumlar
Jocelyne peiffer
PLEASE HELP street cats
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı | https://www.dobradobrahaber.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024