Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Kategori : POLİTİKA
Haberin Tarihi :   02 Nisan 2022 - 14:23

Külünk "Ve çok şükür 2022 Ramazan ilk günü kutlu olsun "

Büyüt
Küçült
Külünk Ve çok şükür 2022 Ramazan ilk günü kutlu olsun
AK Parti MKYK Üyesi Metin Külünk " Ve çok şükür 2022 Ramazan ilk günü kutlu olsun Tarihin ve de Eşrefi Mahlukat olmamızın yani yaratılmışların seçilmişi olmamızın evrenin bilgisinin öğretilmiş olmasını kıskanan ve asileşen Şeytan ve işbirlikçilerine karşı sorumluluklarımızı kuşanmış olmaktır bize düşen."

Külünk sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda;

Ve çok şükür 2022 Ramazan ilk günü kutlu olsun Tarihin ve de Eşrefi Mahlukat olmamızın yani yaratılmışların seçilmişi olmamızın evrenin bilgisinin öğretilmiş olmasını kıskanan ve asileşen Şeytan ve işbirlikçilerine karşı sorumluluklarımızı kuşanmış olmaktır bize düşen.

Müslümanlar ayırt etmeden öteki demeden bütün insanlığa Dijital Yapay Zeka Biyoteknoloji Robot üzerinden anlam bulan zamanın yeni boyutunda statik akıl ile değil Özgür ve dinamik akıl ile: İnsanın Toplumun Milletin Milletlerin İnsanlığın İyi yaşam Huzur Mutluluk Adalet Hak Erdemli bir yaşam sürebilmesi için Ne yapılır? Nasıl yapılır? Sorularını Kur’an aklı Hz.Peygamberimiz(Sav) pratiği ile vermek zorunda

İnsanlık bugüne kadar görülmemiş bir kaosa gidiyor yani huzurdan kovulan asi ATEŞİN hedeflediği İfsad (doğası ile oynanmış) edilmiş insanlığa doğru gidiyor.

Batı uygarlığının siyasî ve askerî gücünü merkeze koyarak,Türkiye’nin 2.Dünya Savaşı’ndan sonra Batı’nın yörüngesine sokulmasının bedeli,sanayileşememek ve kültürel anlamda yozlaşmak ve devlet anlamında NATO üzerinden inşa edilen devlet dışı paralel örgütlere teslim edilmek oldu

Türk ekolü, Hazreti Peygamberimizin yaşanan gerçeklikler üzerinden vahiy-akıl bağı ile alana hak, sevgi, rahmet ve adalet temelinde yaydığı pratiği esas alır.

Hâlâ Batı uygarlığını ve Batı’nın siyasal güç esaslı modelini devam ettirmek isteyenler, Zelenski’nin ülkesine ve insanına hangi bedeller ödettiğine iyi bakmalıdırlar.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Son Yorumlar
Jocelyne peiffer
PLEASE HELP street cats
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı | https://www.dobradobrahaber.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024