Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Kategori : POLİTİKA
Haberin Tarihi :   16 Temmuz 2022 - 11:25

SAADETLİLERE YAZIM MİLLİ GÖRÜŞÇÜ GÖRMEK İSTEYEN

Büyüt
Küçült
SAADETLİLERE YAZIM MİLLİ GÖRÜŞÇÜ GÖRMEK
Dünyaya kör kendi fikrine uyanık bakıyorsanız bilemem ama bakınız rahmetli Mücahit ERBAKAN HOCAMIZ * Ey yürekleri dağlar kadar büyük ve azimleri kayalar kadar sağlam Milli Görüşçüler, Saadet Partililer!.. Ne olursa olsun, gelecekten asla ümit kesilmeyecektir. Tarihe bakın, inancınıza sarılın, Milli Görüş'e sarılın. Zulüm ebedi olamaz, kötülük mutlaka hüsrana uğrayacaktır..!

Dünyaya kör kendi fikrine uyanık bakıyorsanız bilemem ama bakınız rahmetli 

Mücahit ERBAKAN HOCAMIZ * * Ey yürekleri dağlar kadar büyük ve azimleri kayalar kadar sağlam Milli Görüşçüler, Saadet Partililer!.. Ne olursa olsun, gelecekten asla ümit kesilmeyecektir. Tarihe bakın, inancınıza sarılın, Milli Görüş'e sarılın. Zulüm ebedi olamaz, kötülük mutlaka hüsrana uğrayacaktır..!

* Fırtınalara yön veren kelebeklerin kanat çırpışıdır.

* Gazi Mustafa Kemal Atatürk, milletimizin bağımsızlık konusundaki vazgeçilmez kararlılığını arkasına alarak Türkiye Cumhuriyeti'ni kurmuştur. Öncülük ettiği Milli Mücadele hareketi ile milletimizin esarete asla boyun eğmeyeceğini bütün dünyaya göstermiştir. Milletimiz tıpkı Milli Mücadele günlerinde olduğu gibi bu sinsi planları boşa çıkaracak inanç, azim ve kararlılığa sahiptir. Sahip olduğu tecrübe ile bu oyunları boşa çıkaracaktır. Bizler tarih boyunca, dünyaya huzur ve saadet getirmiş bir ecdadın varisleriyiz. Yiğit düştüğü yerden kalkar. Bugün dünyaya hakim olan açlık, sefalet, kan ve gözyaşına son verecek iradeyi yine milletimiz ortaya koyacaktır. 'Uydu değil, lider ülke' vizyonu doğrultusunda önce Yeniden Büyük Türkiye, ardından Yeni Bir Dünya mutlaka kurulacaktır. Bu vesileyle vefatının 72'nci yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, Milli Mücadele kahramanlarımızı ve bu vatan için canını vermiş bütün şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyorum. (10 Kasım 2010'da yayınladığı mesaj.)

 

* İlla Avrupa diye tutturanlarla, üniversiteye giden kız çocuklarına başını açtırmaya çalışanlar aynı adam­lardır. Avrupa'yı ilerici görüp İslam'ı gerici görenler aynı adamlardır.

* İman varsa her şey vardır.

* İman varsa imkan da vardır, Milli Görüşçü asla vazgeçmez.

* İmanla küfür bir kalpte birleşmez ve barışmaz. Her gece en son kıldığımız vitir namazındaki Kunut duasını okurken, Allah'a şu sözü vermeden başımızı yastığa koymuyoruz:

* "Ya Rabbi, facir ve fasık kimselerle bütün bağlarımızı kestik ve senin dinini yıkmak isteyenleri terk ettik." diyoruz...

* Facir; itikâdı bozuk, görüşü batıl olan kişilerdir. Fasık ise, ameli bozuk, ahlâkı berbat kimseler demektir. Acaba biz Müslümanlar, Allah'a verdiğimiz bu sözü tutuyor muyuz?

* İslam, bütün insanlığı eşit haklara sahip görür, hak­kı üstün tutar, sömürüyü reddeder, kimsenin kimseye kul ve köle olmasını kabul etmez. Bu yüzden Siyonizm tarihi boyunca, hep hakkı üstün tutan İslam'ı hedef al­mıştır.

* İslâm dini bir bütündür. 

Ona bir şey katılamaz ve ondan bir şey çıkarılamaz. Baştan sona 

Hak'tır hayırdır ve hepsi, herkes için ve her yerde lazımdır.

Şimdi REİSİMİZ 

Dünya 5 Büyüktür demesiyle  Nerede Kiminle olduğu bilmeyecek kadar zavallı mı sandınız yüzde elli iki seçmeni, acaba..?

 

MİLLİ GÖRÜŞÇÜ GÖRMEK İSTEYEN REİSE BAKSIN..!

Söylemle değil eylemle 

Milli Görüşçü Olunur 

Milli Görüş Lideri Rahmetli Hocamızı Sevmek Hayata Koymuş ve Koymayı Planladığı Eylemeli 

Harekete Geçirmekle Olur..! 

O Kişinin de Kim Olduğu 

At Gözlüğünü Çıkartıp Siyasetin Bir Hile Sanatı da Olduğunu İdrak Edersek 

Daha Net Anlamış Oluruz..!

Son Söz Olarak;

“İman Gayba Olur, 

Görerek İman Olmaz 

Görerek İmanla Kişi 

Yanlış Yollarda, 

Yanlış Kişilerle Olmuş Olur”. Günümüzün 

En Büyük Milli Görüşçüsü 

Reisimiz, 

RECEP TAYYİP ERDOĞANDIR 

sonrası 

DEVLET BAHÇELİ, 

FATİH ERBAKAN Kardeşimiz ve Nice Fatihlerimiz Gelir Ayrı Bu  Konu..! Bu İşin Lamı Cimi Yok Bilmem Anlata BİLDİM Mİ…?

Makam mevki değiştirmiş kişilerden ancak söz üretmek çıkar "ula ula niyazi" derler adama bak açtırma de bakalım neyse birşey öğrendim eşşek semerle değişmiyormuş eşşek olarak hep kendini addediyormuş altın semer takılsa bile kendisine vesselam



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Son Yorumlar
Jocelyne peiffer
PLEASE HELP street cats
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı | https://www.dobradobrahaber.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024